Schrijfcoaching

“Ik wil een boek schrijven en zou daar graag intensieve begeleiding bij willen.”

“Ik ben halverwege en vraag me af of mijn plot goed genoeg is.”

“Ik zit vast!”

“Ik wil zo graag dit boek schrijven, maar ik mis een schop onder mijn kont.”

“Ik ben bang dat het verhaal niet goed is. Ik twijfel over mijn personages, de dialogen, het plot … Over alles, eigenlijk!”

Herken jij het bovenstaande? Of deze:

“Ik ben geen schrijver. Ik kan dit niet. Misschien moet ik het schrijven maar overlaten aan de échte schrijvers.”

Het is een van de weinige keren dat ik dit zeg: fout! IEDEREEN kan schrijven. De een gaat het misschien makkelijker af dan de ander, maar geloof mij als ik dit zeg: ook JIJ kunt je verhaal op papier zetten.

Ook jouw verhaal heeft bestaansrecht

Schrijven is te leren

Schrijver zijn is niet makkelijk. Maar in het leven is niets echt makkelijk en toch doe je heel veel van die “lastige” dingen elke dag. Denk aan relaties – met je partner, je ouders, je vrienden, met vreemden. Elke dag verhoud jij je tot anderen. Gedurende je leven heb je geleerd welke woorden of handelingen wel of niet geaccepteerd worden of als prettig worden ervaren door de ander. Hoe je voor jezelf opkomt. Hoe je vraagt om wat je nodig hebt. Dat is je niet met de geboorte meegegeven, dat heb je geleerd. 

Zo is het ook met schrijven. Gaandeweg leer je exact wat wel werkt en wat niet. Men zegt niet voor niets: oefening baart kunst.

Gelukkig zijn een heleboel mensen jou al voorgegaan, waardoor er in de wereld een schat aan informatie is over hoe je een boek kunt schrijven.

Inmiddels ken ook ik veel tips & tricks die jou gaan helpen om jouw verhaal vanuit je hoofd op papier te zetten. Daardoor ga jij:

  • niet langer drempels opwerpen (want ja, dat doen we allemaal!) 
  • je ideeën bij elkaar brengen en je verhaallijn goed neerzetten
  • structuur, en daarmee rust, creëren
  • en, het allerbelangrijkste: schrijven! Want alleen door het te doen, kom je verder

Maar wat ik persoonlijk het belangrijkst vind, is dat jij beseft dat jouw verhaal óók bestaansrecht heeft. Het gaat er niet om hoe one-of-a-kind je verhaal is, het feit dat jij degene bent die het verhaal schrijft, betekent al dat het uniek wordt. Er is tenslotte niemand op deze aardbol die dit verhaal kan schrijven zoals jij.

Het feit dat jij degene bent die het schrijft, betekent dat jouw boek uniek wordt. Want jij bent uniek

Kosten voor schrijfcoaching

Losse schrijfcoachingsessies zijn € 60,00 per uur.

Daarnaast ben ik bezig met het samenstellen van pakketprijzen voor hele trajecten, welke ik binnenkort op mijn website uiteenzet. Neem voor nu contact met me op voor meer informatie over de mogelijkheden in jouw situatie.

info@rowanduin.nl

Snel reactie

0643243374

Altijd blij vragen te beantwoorden

Even kennismaken?

Altijd goed om eerst te kijken met wie je precies te maken hebt!

Ik plan graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met je in. Daarna mag jij op elk moment beslissen of je jouw unieke verhaal aan mij als schrijfcoach toevertrouwt.

IMG_20220110_135423648~2

Even kennismaken?

Altijd goed om eerst te kijken met wie je precies te maken hebt!

Ik plan graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met je in. Daarna mag jij op elk moment beslissen of je jouw unieke verhaal aan mij als schrijfcoach toevertrouwt.

info@rowanduin.nl

Snel reactie

0643243374

Altijd blij vragen te beantwoorden