Zakelijke teksten

Mijn diensten

glasses, book, education-1052010.jpg

Eindredactie/correctie

Met een kritisch oog controleer ik je teksten (zowel Nederlands als Engels) tot in detail, waarbij ik me in je doelgroep verplaats.

Teksten bedoeld voor zowel de externe als interne communicatie van je onderneming loop ik grondig na. Ik kijk naar logica, structuur, zinsopbouw, duidelijkheid en leesbaarheid, naast spelling en grammatica en woordkeuze. Kortom: eigenlijk alles dat bij het redactieproces komt kijken.

Ik geef advies waar je tekst inhoudelijk sterker kan of hoe je je doelgroep nog beter kunt meenemen in je verhaal en naar je uiteindelijke doel.

Met welke teksten kun je bij mij terecht voor redactie of correctie? Denk aan een boek dat je schijft voor je zakelijke doelgroep. Of je brochure, flyer, personeelsblad en magazine. Ben je een online programma of cursus aan het opzetten? 

Heb je een e-book geschreven? Zorg er dan voor dat deze geheel foutloos is. Niets zo vervelend als taalfouten of onlogische zinsconstructies in een product waarvoor je klant heeft betaald.

united, kingdom, united kingdom-3026204.jpg

Vertaling Engels/Nederlands

De Engelse taal heeft altijd mijn interesse gehad. Jaren geleden woonde ik in Londen en schreef ik daar mijn scriptie in het Engels. De passie voor het schrijven in het Engels en het vertalen ben ik niet verloren en kon ik toepassen in elk bedrijf waar ik tot aan de start van mijn onderneming heb gewerkt.

Zowel teksten voor brochures, flyers en magazines als ingewikkelde documenten (bijvoorbeeld voor de nucleaire industrie) en korte verhalen zijn de revue gepasseerd.

Wil je je online programma of e-book vertaald hebben voor de Engelstalige klanten? Geen probleem!

Even kennismaken?

Het lijkt me leuk je te ontmoeten!

info@rowanduin.nl

Snel reactie

0643243374

Altijd blij vragen te beantwoorden

Tarief

€ 60,00 ex. btw per uur

Werk je liever met een vast bedrag per woord of opdracht? Dat is bespreekbaar. 

Neem contact met me op voor een offerte.